Jaga:
Autor: Meelis Kitsing • 8. juuni 2020
Jaga:

Meelis Kitsing: saatan peidab end detailides

Meelis Kitsingu sõnul on EBS investeerinud juba 900 000 eurot erinevatesse idufirmadesse. Nende hulgas on 3D printimise tehnoloogia ettevõte Wolfprint 3D, mis ka praegusel keerulisel ajal suutis kaasata investoritelt lisakapitali.
Foto: Erakogu
Riskikapitalifond võib tugevdada ökosüsteemi, kuid see sõltub valitsemismudelist, kirjutab EBSi professor Meelis Kitsing Äripäevas, kes alates 1. augustist asub sama kooli rektori ametisse.

Eesti majandusareng sõltub sellest, kui uuenduslikud on meie ettevõtted ja kuivõrd nad suudavad liikuda kõrgemale positsioonile globaalsetes väärtusahelates. See võimaldab kasvatada iga töötaja kohta lisandväärtust ning mõjutab ühiskonna kui terviku arengut. Suurem lisandväärtus töötaja kohta aitab finantseerida avalikke teenuseid kõigi jaoks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111