Jaga:
Autor: Hardi Kinnas • 28. august 2020
Jaga:

Hardi Kinnas: Zoomi-väsimusest päästab vana hea koosolek

Hardi Kinnas.
Foto: Meeli Küttim
Ettevõtted on kolinud traditsioonilistest kontoritest digilmaailma ning töötajate päevad on täitunud virtuaalkoosolekutega. Maailmas on pead tõstmas uus nähtus Zoom fatigue, mis hõlmab endas väsimus- ja läbipõlemistunnet rohketest videokoosolekutest, kirjutab idufirma MySpotit asutaja Hardi Kinnas Äripäevas.

Covid-19 viiruse plahvatuslikust levikust alates veedame videokoosolekutel rohkem aega kui kunagi varem. Videokõne platvormid Zoom, Google Hangouts, Microsoft Teams, Skype ja teised on aidanud meil säilitada töökohti ning olla üksteisega ühenduses. Ilma nende ja paljude teiste tehnoloogiliste lahendusteta oleksime olnud veelgi suuremas isolatsioonis.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111