Jaga:
Autorid: Natalie Mets, Raimond Kaljulaid • 14. aprill 2021
Jaga:

Natalie Mets, Raimond Kaljulaid: hoia alt, Bolt! Platvormitöö tegijaist saavad töötajad

Natalie Mets, Raimond Kaljulaid.
Foto: Erakogu / SDE
Maailm liigub selles suunas, et uue majanduse nn platvormitöötajaid hakatakse tulevikus käsitlema võrdselt teiste töötajatega, et ka neile laieneks peamised töötajate õigused, kirjutavad kultuurikorraldaja Natalie Mets ja riigikogu liige Raimond Kaljulaid (SDE).

Seni peamiselt vasakpoolsete ja progressiivsete poliitikute suust kõlanud üleskutsed, et platvormitöötajaid tuleb käsitleda teiste töötajatega võrdselt, on viimasel ajal leidnud kinnitust kohtuotsustest ja teadustöödest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111