Jaga:
3. juuni 2021
Jaga:

Wolt: oleme rakendanud lisameetmeid, et meie kullerpartnerid oleksid sotsiaalselt kaitstud

Wolti Baltikumi tegevjuht Liis Ristal.
Foto: Liis Treimann
Lisaks selguse ja õiglasemate reeglite propageerimisele, mis kehtivad igale platvormiettevõttele, ehitab Wolt turvavõrke juba ennetavalt. Lisaks pole õige väide, et 40 tundi platvormil töötav inimene teenib vähem kui Eesti keskmine palk, sõnas Liis Ristal, Wolti Baltikumi tegevjuht vastulausena Arenguseire Keskuse uuringule.

Arenguseire Keskuse uuring „Platvormitöö Eestis“ on tekitanud väga palju diskussiooni. Tervitame uusi andmeid ja uuringuid, kuna leiame, et platvormitöö väärib ühiskonnas laialdast arutelu, sest valdkond on uus ja kindlasti on seal arenguruumi,

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111