Jaga:
Autor: Madis Müür • 5. juuli 2021
Jaga:

Madis Müür: igal aastal vähemalt 30% tootlust

Investor Madis Müür jagab ka enda olulisemaid investeerimisideid, mis võiksid tuua kasvuhoogu.
Autor: Liis Treimann
Investor Madis Müür on enda sõnul tehnoloogiaidudesse panustades viimased viis aastat järjest saavutanud üle 50% ulatuva tootluse ja 5–6 aastaga enda portfelli ligi kümnekordistanud 2,5 miljoni euro juurde, kirjutab Äripäev. Madis Müür selgitabki lähemalt, kuidas ta kavatseb igal aastal teenida vähemalt 30% tootlust.

Kuue ükssarviku tuules on Eesti tehnoloogiainvestorid seni muljetavaldavat tootlust teeninud. Bolti esimesed investorid on oma panuse enam kui tuhandekordistanud, Ampleri omad enam kui viiekümnekordistanud. Funderbeami indeks on teisi kohalikke varaklasse pika puuga edestanud.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111