Jaga:
Autor: Martin Mäesalu • 8. juuli 2021
Jaga:

Martin Mäesalu: ka idul peab olema konkurentsireeglitest aimu

Ellex Raidla partner Martin Mäesalu
Turujõu koondumisele väheste kätte ja selle kuritarvitamine puudutab ka idufirmasid, ning nii võib järgnevatel aastatel eeldada ametiasutuste kasvavat tähelepanu nn uue majanduse ettevõtetele, kirjutab Ellex Raidla partner Martin Mäesalu Äripäevas.

Eestlased on iduettevõtete loomisel olnud edukad. Eesti päritoluga nn ükssarvikute hulk on suurem kui viimastel aastatel Eesti metsades tegelikult nähtud lendoravate arv. Samuti on meie majanduslikus ökosüsteemis palju vähem eksootilisi loomi, kes samuti õhtul piiluvad peeglisse, lootuses näha otsa ees kasvavat väikest sarvemügarat. Samuti on harvaesinev nähtus, kus endine peaminister ei teata poliitikast lahkudes mitte soovist "rohkem aega perekonnaga veeta", vaid hoopis "siirdumisest iduettevõtlusesse".

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111