Jaga:
Autor: Erki Ani • 11. november 2021
Jaga:

Erki Ani: eluliselt olulise tähtsusega roheinvesteeringud lähevad kaduma

Foto: Erakogu
Roheteema populaarsuse kasvuga on mõistnud ka muude prioriteetidega ettevõtted, et rohelisus meelitab raha, kirjutas Cleantech ForEsti juht ja Beamline Acceleratori kaasasutaja Erki Ani. See tekitab sektoris aga tõsiseid probleeme.

Iduettevõtluse maastikul on käimas suured muutused, mida ilmestavad nii suurenenud investeeringud kui ka suurenev huvi rohetehnoloogiliste lahenduste vastu. Et rohetehnoloogiaid tuleb arendada elukeskkonna, looduse ja majandus jätkusuutliku arengu tagamiseks, on uue innovatsiooni ja iduettevõtluse toetamisel äärmiselt oluline arvesse võtta loodava toote/teenuse mõju.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111