Jaga:
31. detsember 2021
Jaga:

Wolti Baltikumi tegevjuht: ülereguleerimine võib uutele idufirmadele surmav olla

Wolti Baltikumi juht Liis Ristal.
Foto: Liis Treimann
Eestis on teiste Euroopa Liidu riikidega võrreldes suurepärane maksuseadusandlus, mis võimaldab platvormipõhisel ettevõttel oma kohustusi ühiskonna ees tõsiselt võtta, hoides samas oma partnereid sotsiaalselt kaitstuna. Valitsused peaksid julgustama kõiki selliseid firmasid oma töötajate või partnerite nimel makse maksma, kirjutab Wolti Baltikumi tegevjuht Liis Ristal vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Viimased kaks aastat on meile näidanud, et üheksast viieni töökohad on paljudes sektorites surnud. Inimesed soovivad üha rohkem vabadust, et valida, kui palju nad raha teenivad ja kelle heaks, millal ja kui palju nad tööd teevad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111