Jaga:
Autor: Liina Laas • 31. jaanuar 2022
Jaga:

Liina Laas: härrasmeeste klubi ajad on läbi

Deel Baltikumi juht Liina Laas.
Foto: Erakogu
94 protsenti investeeringutest läks ettevõtetesse, mis koosnesid ainult meestest, samal ajal, kui naiste asutatud ettevõtetel võis näha 96 protsenti paremaid tulemusi, kirjutas Deel Baltikumi juht ja The Better Fundi asutajapartner Liina Laas. Võrdsusest võidame me kõik, selgitas ta.

Jutte naiste võrdõiguslikkusest hakati rääkima juba eelmisel sajandil ja need kestavad senini. Konkreetseid samme, mille abil ka päriselt räägitu teoks saab, on näha aga vähe. Kurb on see, et ka tänases maailmas asendamatu tehnoloogiasektor kipub õrnema soo esindajaid senimaani kohtlema kui koduperenaisi. Äkki oleks aeg lõpetada jutt vajadusest naisi harida ja hakata harima hoopis ühiskonda?

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111