Jaga:
Autor: Egert Kivisaar • 29. aprill 2022
Jaga:

CityBee Eesti juht: meie käed jäävad lühikeseks. Seaduslünk täna seaduserikkujaid ei peata

CityBee Eesti juht Egert Kivisaar.
Foto: Citybee
Sõidukijagamisteenuse turule tulekust on erilise tähelepanu all rendiautodega põhjustatud liiklusrikkumised. Sõidukijagamise ettevõtted on valmis liiklusohutusse panustama, kuid liiklusrikkujate eemaldamist liiklusest takistab tänane seadusandlus, nendib CityBee Eesti juht Egert Kivisaar.

Eesti liikluskultuur lonkab jalga juba pikka aega. Siinpuhul ei pea silmas ainult joobes juhtimist, vaid igasugustest liiklusreeglitest mitte kinni pidamist, alates kiiruspiirangute rikkumisest kuni lubamatu parkimiseni.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111