Jaga:
Autor: Martin Kristerson • 25. mai 2022
Jaga:

Üleshaibitud IPOde aeg on ümber

UpSteami asutaja Martin Kristerson jagas, mida saaks riik idusektori heaks veel teha.
Foto: Raul Mee
Osaluse tuleviku-ükssarvikutes saab praegu kätte poolmuidu ning õhku täis IPO-sid me enam lähitulevikus ilmselt ei näe, kommenteeris Martin Kristerson, idufirma UpSteam asutaja ja tegevjuht praegust investeeringute kaasamise temperatuuri idusektoris.

Erinevad majandusliku mõjuga kriisid on juba mitu aastat järjest kestnud. Kohe, kui üks kriis on hakanud paranema, tuleb teine otsa. Nagu varasematest kriisidestki näha, siis investeeringute maht idusektorisse säilitab püsivat kasvutrendi. Küll aga on muutunud see, et raha saavad enamasti need idud, kes suudavad olukorra enda kasuks pöörata ning muudatustega kiiresti kohaneda.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111