Jaga:
Autor: Roman Rossov • 30. mai 2022
Jaga:

Web3 kiire areng ei võimalda ühtegi lubadust enam murda

Change'i kasvujuhi Roman Rossovi sõnul toob krüpto kasutuselevõtt olulise turvalisusegarantii.
Foto: Change
On kindel, et Web3 ja plokiahela tehnoloogia avab sadu uusi uksi, ent arengu hoogustumise jaoks on hädavajalik, et massid uue veebiajastu rakendusi ka kasutama hakkaksid, kirjeldas Change'i kasvujuht Roman Rossov. Selle tehnoloogia väärtus seisneb usalduses, mis on koodi sisse kirjutatud.

Vaid aasta tagasi krüptoinvesteeringutesse sukeldunud Rossovi sõnul pakub krüptosektor traditsioonilise investeerimisega kõrvutades südantsoojendavat kommuunitunnet. Küll aga on veel keeruline sektori potentsiaalseid nõrkusi välja tuua, kuna see on alles verivärske ning vajab hoolikat reguleerimist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111