Jaga:
Autor: Ragmar Saksing • 27. oktoober 2022
Jaga:

Ragmar Saksing: ettevõtjatele on rohepööre ikka veel tundmatu loom

Tehnopoli rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Foto: Erakogu
Kuigi rohepöördega on aeg sealmaal, kus hoovõtu asemel peaks juba käima tegevus, jääb ettevõtjale sageli arusaamatuks, kus on tema võimalus ree peale hüpata ja kas selleks üldse vajadust ongi, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.

Poleks õiglane öelda, et rohepööre on peatunud – see poleks aus nende ettevõtete ja idufirmade suhtes, kes oma innovaatiliste ideedega maailma juba muudavad. Selle kõrval kipume aga unustama, et rohepööre ei ole vaid üksikute säravate tähtede pärusmaa, vaid meie kõigi ülesanne.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111