Jaga:
Autor: Triin Hertmann • 21. detsember 2022
Jaga:

Triin Hertmann: 2023. aasta toob kiired karmid otsused

Selliseid ettevõtteid, kes lähema 2-3 aasta jooksul võiks Eestis ükssarvikute hulka jõuda, on Grünfini kaasasutaja Triin Hertmanni sõnul mitu, aga järgmisel aastal võiks sinna jõuda vaid superüllataja.
Foto: Andras Kralla
2023. aastal tuleb idusektoris ennast veel kiiremini liigutada kui varem ja vajadusel kardinaalselt suunda muuta, kokku tõmmata või leida uusi ärisuundi, usub idufirma Grünfin kaasasutaja Triin Hertmann. Ka prognoosib ta, et tulemas on veel mitmeid suuri allahindlusega toimuvaid rahastusringe, inimeste koondamist, ühinemisi ning ülevõtmisi.

Kriisides sünnivad kõige negatiivse kõrval alati uued ideed, kiirenevad protsessid, väikesed saavad suurteks ja mõned suured langevad. Seega on äärmiselt raske ennustada järgmist aastat kui isegi kuu või nädal toob olulisi muutusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111