Jaga:
Autor: Madis Müür • 27. jaanuar 2023
Jaga:

Ükssarvikuks saamine muutub jälle kõvaks sõnaks

Ükssarvikuks saamine muutub jälle kõvaks sõnaks ning tõenäoliselt mitmed viimase 1-2 aasta ükssarvikud kaotavad selle tiitli vähemalt mõneks ajaks, sõnas investor Madis Müür.
Foto: Liis Treimann
Enne veel läheb majanduses ja rahastusmaastikul hullemaks, kui paremaks saab minna - kevad-suvi olulist taastumist majanduses ilmselt ei too, usub investor Madis Müür. Ka ükssarvikuks saamine muutub jälle kõvaks sõnaks ning tõenäoliselt mitmed viimase 1-2 aasta ükssarvikud kaotavad selle tiitli vähemalt mõneks ajaks.

Suures pildis on viimastel aastatel olnud nii palju musti, halle ja muud värvi kirjusid luiki, vähetõenäolisi olulise mõjuga sündmuseid, et enam ei julgegi väga prognoosida. Ette peab siiski mõtlema ja plaane tegema.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111