Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 6. aprill 2023
Jaga:

Riik investoriks? Aga miks mitte?

Lubja tn, Tallinn
Foto: Erik Prozes
Eesti võiks olla valmis mitte ainult erinevate toetusprogrammide kaudu iduettevõtlus toetama, vaid ka investeerima ja riski ettevõtjaga jagama - see sõnum jäi kõlama selle nädala Ükssarvikute kasvulava saatest.

„Tulevikus võiks olla riik see, kes annabki otse ettevõttele toetust ja võtab sealt oma osaluse. Minu siiras unistus on see, et Eesti kui edumeelne Euroopa riik jõuab sinnamaani, kus meie avaliku sektori innovatsiooni ja riskivalmidus on oluliselt suurem. Mis tähendab seda, et tulevikus võiks Eesti riigikassasse laekuda ka siis optsioonide pealt ilusaid lisasummasid, mida saaks Eesti riigi tarbeks investeerida,“ ütles saates Elis Tootsman Accelerate Estoniast.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111