Jaga:
Autor: Jana Budkovskaja • 7. juuli 2023
Jaga:

Jana Budkovskaja: iduettevõtlus peab ulatuma Tallinnast-Tartust kaugemale

Innovatsioon toetab nõudluse kasvu ning kui muud ressursid ajas ka vähenevad, siis ajaga kaasas käimist au sees hoides ei pea piirkond tuleviku pärast muretsema, kirjutab Prototron Fondi tegevjuht Jana Budkovskaja.
Foto: Erakogu
Uuenduslike mõtetega inimesi ja ettevõtteid leidub tegelikult igal pool Eestis. Nüüd tuleks murda mõtteviis, et innovatsioon ja iduettevõtlus on võimalikud ainult suurtes linnades, kirjutab prototüüpimist toetava rahastu Prototron Fondi tegevjuht Jana Budkovskaja.

Eesti on nautimas innovatsiooni tõusulainet, kuid peamiselt piirdub see üksnes suuremate linnadega. Loovaid edasiviivate mõtetega inimesi leidub aga tegelikult pea igas Eesti otsas. Miks nende murrangulistest ideedest laiemalt kuulda ei ole ning mida saaksime teha, et oleks?

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111