Jaga:
Autor: Simo Sepp • 23. mai 2023
Jaga:

Investorite hirm osutus tõeks: Ampler koondab ja läheb saneerimisele

Raskustes elektrijalgrataste tootja Ampler Bikesi võttis hiljuti üle Kõu Mobility. Sellega aga rattafirma probleemid ei lahenenud ja nüüd astuti järgmine samm. Pildil Ampleri asutaja ja endine juht Ardo Kaurit (vasakult) ja Kõu Mobility grupi juht Kristjan Maruste.
Foto: Liis Treimann
Kergete elektrijalgrataste tootja Ampler Bikes viis Harju maakohtusse saneerimisavalduse. Ettevõte jätkab siiski tegevust, et täita kõik senised ja tulevased tellimused, teatas Ampler Bikes pressiteate vahendusel.

“Viimased aastad on olnud Ampler Bikesi jaoks keerulised ning elektrijalgrataste turu olukord halvenes eriti 2023. aasta alguses. Seetõttu jäid rattad lattu seisma ning tekkisid probleemid rahavoogudega. Meil on tugev usk Amplerisse, maailmatasemel toodetesse ning hoiame ettevõtte saneerimise ajal töös,“ ütles Ampler Bikesi juhatuse liige Kristjan Maruste.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111