Jaga:
Autor: Indrek Mäe • 15. märts 2024
Jaga:

Ükssarvikute ehitaja: Eesti visioon peaks olema saada uueks Iisraeliks

Skeleton Technologiesi kaasasutaja ja tegevjuht Taavi Madiberk leiab, et riikidevahelise konkurentsi tõttu peaks ka Eesti rohkem tehnoloogiasektorisse panustama.
Foto: Raul Mee
Eesti peaks pürgima tugeva kaitsetööstusega riigiks, kus on au sees nii tööstus kui infotehnoloogia – ainult nii on võimalik saavutada majanduskasv ja julgeolek ühekorraga, leidsid ükssarvikute ehitajad tööandjate konverentsil „Tuulelohe lend“.

„Eesti visioon peaks olema uus Iisrael – seal on pikaajaline, 40 aasta jooksul arenenud tööstuspoliitika, lisaks on neil väga tugev kaitsetööstus. Need on valdkonnad, kuhu ka meie riik saaks õla alla panna,“ ütles Skeleton Technologiesi asutaja Taavi Madiberk. „Meie võimalus on saada tugevat lisandväärtust IT-sektorist ja kaitsetööstusest,“ on ta veendunud.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111