Jaga:
Autor: Enn Tosso • 27. märts 2024
Jaga:

Kunagise IPO-tähe TextMagicu aasta kahjum: üle 20 miljoni euro!

Ehkki Tallinna börsi alternatiivturul kauplemist alustades märgiti TextMagicu aktsiad ligi 20 korda üle, on ettevõttel raskusi ning aktsia hind langenud IPO tasememest allapoole.
Foto: Andras Kralla
Kuna eelmisel aastal otsustas alternatiivturul noteeritud TextMagic lõpetada Touchpointi tarkvara arenduse, sai ettevõte lõpetatud ärivaldkonnast kahjumit enam kui 23 miljonit eurot ning puhaskahjumiks kujunes üle 20 miljoni euro.

Ettevõte teatas täna börsile, et TextMagic peamise toote, Textmagic SMS platvormi müügitulu kasvutempo aeglustumist põhjustasid ka olulised muudatused USA SMS-kommunikatsiooni regulatsioonides, Covid-pandeemia järgne nõudluse vähenemine ning keeruline majanduskeskkond, mis avaldas negatiivset mõju kliendiportfellile.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111