Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 20. märts 2024
Jaga:

Prototroni uus tüürimees otsib äikest ja tuult

Brait Pilvik alustas jaanuaris Prototroni juhina
Foto: Brait Pilvik
Prototron otsib uue juhi Brait Pilviku käe all järgmisi ideid, mis vajavad kasvuks prototüübi loomist, just nagu kümne aasta eest fondist toetust saanud CoModule, millest on välja kasvanud Tuule ja Äikese tõuksid.

Brait, oled nüüd juba üle kahe kuu Prototroni juhtinud - kuidas see nii läks?

Prototroni sattusin puhtalt konkursi kaudu. Olin Tehnopolis töötanud juba parasjagu ning, kui ma nägin, et Prototroni otsitakse uut juhti, siis mõtlesin, et võib-olla oleks aeg muudatusi karjääris teha. Seega saatsin oma CV ja motivatsioonikirja ning läbisin kogu selle kadalipu. Oli suur rõõm, et sain jaanuaris täiesti uues ametis alustada uut aastat.

Prototron on äge bränd juba ise ja sellise ägeda brändiga on mingis mõttes lihtsam aga ka oluliselt suurem vastutus koostööd teha. Ehk siis kui bränd on nii ägedaks või suureks kasvatatud, siis on sellega võimalik suuri asju teha, kui õigeid hoobe tõmmata.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111