Jaga:
Autor: Igor Rõtov • 30. juuni 2021
Jaga:

Uus riskikapitalist ei paku raha, vaid higi ja vaeva

Riskikapitalifondi VNTRS Eesti kogukonna juht Tim Vaino.
Foto: erakogu

Eelmisel nädalal alustas Eestis tegevust Stockholmis baseeruv riskikapitalifond VEQ, kes spetsialiseerub alustavatele ning algstaadiumis digitehnoloogia ettevõtetele eelkõige Põhjamaades ja Baltikumis.

Kolmapäevases hommikuprogrammis tutvustas uut riskikapitali fondi VNTRS Eesti kogukonna juht Tim Vaino. Vaino kirjeldas ärimudelit, kus idufirmadele pakutakse eurode ja dollarite asemel töötunde, olgu need arendajad, disainerid või muu. Ja vastu ei soovita raha, vaid osalust firmas. Alates möödunud nädalast on avatud ka oma fond VEQ, mis on valmis ka rahaliselt investeerima Eesti turul, rääkis Vaino.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111