Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 29. juuli 2021
Jaga:

Riskiinvestor kirjutab iga teise investeeringu korstnasse, aga see on okei

Sa eksid enamiku ajast, kirjeldas riskifondi Change Ventures üks asutajaid Yrjö Ojasaar riskiinvestori elu ja valikud. See on tema sõnul väga raske, kuid ebaõnnestumist ei tasu isiklikult võtta.
Foto: Liis Treimann
Eestis tegutsevaid riskikapitaliettevõtteid tutvustava Äripäeva raadio saatesarja "Riskiraha" seekordses osas on vaatluse all esimene siinse regiooni ehk Balti asutajatega iduettevõtetesse investeeriv Change Ventures.

Ettevõtte rajasid Yrjö ja Rait Ojasaar ning Andris Berzins. Yrjö räägib saates, kuidas poole portfelli mahakirjutamise teadmisega elada ja investeerida, millised investeeringud toovad kordades tagasi ja millised ebaõnnestuvad ning kuidas siis edukad ärid üles leida. Kõneleme ka jätkuinvesteeringute tegemisest, tootluse ootustest ja sellest, kuidas investeerimisfondi kokku pannakse.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111