Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 23. september 2021
Jaga:

Uus fond teeb paberil miljonärid päriselt rikkaks

Siena Secondary Fundi partnerid Rando Rannus (vasakul) ja Rain Tamm.
Foto: Andras Kralla
Eestis tegutsevaid riskikapitaliettevõtteid tutvustavas Äripäeva raadio saatesarjas "Riskiraha" on sel korral fookuses kaubamärgi Siena ümber koondunud tegijad. Lisaks nii-öelda traditsioonilistele riskiinvesteeringute tegemisele tõi Siena hiljuti turule ka uut tüüpi ehk järelturuinvesteeringuid tegeva fondi ehk "secondary fund". See aitab paberil idumiljonärid – nagu näiteks asutajad, optsioonidega töötajad või varajased investorid – päriselt miljonäriks teha.

Kuidas fond töötab ja mis on selle panus ning mõju idufirmade ökosüsteemi, samuti järelturu potentsiaalist räägivad saates Siena Secondary Fundi partnerid Rain Tamm ja Rando Rannus. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111