Jaga:
Autor: Indrek Kald • 9. mai 2022
Jaga:

Kuula, millised on alustavate ettevõtete sagedasemad vead

Kaubanduse infosüsteemi Lexi.Market tegevjuht Kari Maripuu jagas saates Ajujahi konkursilt saadud õppetunde.
Foto: Raul Mee
Peagi käivitub taas äriideede konkurss Ajujaht, mistõttu tuleb saates juttu sellest, kuidas testida oma äriidee valmisolekut kiirendis osalemiseks. Saatekülalised räägivad, milliseid vigu Ajujahi konkursil igal aastal tehakse, ning jagatakse soovitusi, kuidas mitu kuud kestvat Ajujahti oma äri eduks kõige paremini ära kasutada.

Külas on Ajujahi mentorid Mailiis Ploomann ja Inge Laas ning mullu konkursil kolmanda koha saanud Lexi.Marketi kaasasutaja Kari Maripuu, kel on endal varasemast samuti mentori kogemus. Saadet juhib Indrek Kald.

Kuula saadet siit:

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111