Jaga:
Autor: Gregor Alaküla • 15. veebruar 2023
Jaga:

Konkurentsikeeld praktikas – kuidas tagada, et äri aetaks hoolsalt ja lojaalselt

Iduettevõtete puhul on tavapärane, et juhatuse liikmete ja asutajate konkurentsikeeld sõnastatakse üsna spetsiifiliselt, et vältida samas valdkonnas tegevuse jätkamist pärast exit’it. Tavatöötajatele kehtivad aga teised reeglid, millest tuli juttu saates "Triniti eetris".
Foto: Panthermedia/Scanpix
Lisaks asutajatele kehtestatud spetsiifilisele konkurentsikeelule on iduvaldkonnas tavapärane, et sellega käib kaasas ka värbamise keeld, et näiteks exit'i teinud asutaja ei võtaks kaasa firma võtmetöötajaid. Kui töötajad soovivad asutajaga kaasa minna aga vabatahtlikult, siis on olukord konkurentsikeelu seisukohast hägusem, selgus saates „Triniti eetris“.

Räägime saates lojaalsuskohustusest ja konkurentsikeelust. Juttu tuleb sellest, mida teha, et töötajad, juhatuse liikmed või osanikud firmast intellektuaalomandit ja väärt teadmisi ebaausalt välja ei viiks. Kuidas vältida ja lahendada olukordi, kui firmaga seotud inimesel on soov samas valdkonnas tegevust jätkata, räägivad saates kolm Triniti spetsialisti.

Stuudios on Triniti partnerid ja vandeadvokaadid Siim Maripuu ja Tanel Kalaus ning jurist Peeter Paju. Saadet juhib Gregor Alaküla.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111