Jaga:
Autor: Janno Riispapp • 22. veebruar 2023
Jaga:

Käibeta idufirmadele investorid enam nii lihtsalt raha ei usalda

Startup Estonia juht Eve Peeterson ja Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni juht Kadri Lindpere.
Foto: Andras Kralla
Enne Ukraina sõja algust panid investorid julgemalt raha ka sellistesse idufirmadesse, kes olid oma arengus veel käibe-eelses faasis, kuid nüüd on investorid ettevaatlikumad, rääkis Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni juht Kadri Lindpere.

“Praegu ollakse kindlasti ettevaatlikumad. Kindlasti peab sellel valdkonnal või ettevõttel, kuhu investeeritakse, olema kas süvatehnoloogia, rohe- või veel mõned aspektid. Tuleb tagasi vitamiin versus valuvaigisti mõiste, et mis probleemi sa lahendad,” rääkis Lindpere.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111