Jaga:
Autor: Hando Sinisalu • 3. juuli 2023
Jaga:

Tehisliha tootja: teeme väliskonkurentidest mitu korda odavamalt

Peeter Tava
Foto: Maksim Toome
Lihaalternatiividele keskenduv Thormi näeb enda tehnoloogilist lahendust mitu korda odavamana kui väljaspool Eestit tegutsevatel konkurentidel, lootes seeläbi saavutada edu eksporditurgudel, märkis ettevõtte asutaja ja juht Peeter Tava.

Tava ütles Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et teiste riikide toidutootjate jaoks võiks olla Thormi pakkumine atraktiivne, kui lisaks tehnoloogiale saab pakkuda ka tootmist ja retsepte. Tema sõnul saab ideest jõuda tootega turule kuue kuu jooksul, mis on selles sektoris kiire.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111