Jaga:
Autorid: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht, Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja • 20. juuli 2023
Jaga:

E-kaubanduse edu võtmeks on digitark tehnoloogia

Krista Teearu, Anneli Võsu ja Mare Timian (paremal).
Foto: Andres Laanem
Saates „Digitark äri” räägime e‑kaubandusest ja lähemalt sellest, miks on e‑kaubandusega seotud äriprotsesside puhul kriitiliselt oluline läbi mõelda ka finantsjuhtimise ning raamatupidamise protsessid, viimase puhul just maksudega seotud küsimused.

E-kaubanduse ettevõtete üks suuremaid väljakutseid on varude täpne haldamine. Ühelt poolt tuleb vältida laos üleliigseid kaubavarusid, mis tähendab, et suur hulk raha on laos olevate toodete all kinni. Teisalt peab aga ennetama olukorda, kus laos ei ole vajalikke tooteid, sest kliendid ei taha pikalt oodata.

Kliendid on üha nõudlikumad, oodates kvaliteetseid tooteid, kiiremat tarneaega ja suurepärast klienditeenindust. Seetõttu peavad e‑kaubanduse ettevõtted suutma klientide ootustega sammu pidada, et oma kliendibaasi hoida ja kasvatada. Kuna paljud ettevõtted teevad ikka veel käsitsi toodete ostude prognoosimist ja tellimusi, siis toome saates konkreetseid näiteid, kuidas tehnoloogia aitab teha neid protsesse oluliselt kiiremaks ja lihtsamaks.

E-kaubanduse teemadel arutlevad saates tehnoloogiaettevõtte AccoSuite esindaja Anneli Võsu ja raamatupidamisbüroo Robby ja Bobby partner Krista Teearu. Saadet juhib raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht Mare Timian. Küsimusi esitab ka raamatupidaja.ee toimetaja Kai Koks.

Saate „Digitark äri” toetaja AccoSuite kutsub sind tasuta konsultatsioonile. Saad praktilised näpunäited, kuidas majandustarkvara abil kulusid vähendada kuni 30%, säästa aega ning suunata need ressursid oma ettevõtte innovatsiooni ja kasvamisse. Meie ärilahendused on sulle taskukohased − olgu sul siis start-up, e-pood või 300 töötajaga rahvusvaheline ettevõte. Tule tasuta konsultatsioonile ja avasta kasvu allikad!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111