Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 13. september 2023
Jaga:

Idufirma plaanib kahe aasta jooksul avada puidutöötlemistehase

Tarmo Virki ja Karl Pärtel
Foto: Tehnopol
Idufirma Raiku Packaging, mis toodab puidust pakkematerjali, loodab kahe aasta jooksul avada pilootttehase.

"Isegi kui te ostate sisse kõik masinad, ja see ei ole oma tehnoloogia nagu meil, siis võtaks see ikkagi aega, et neid seadistada. Nii et realistlikult võttes saaksime piloottehase käima ehk kahe aasta jooksul, kuid me suurendame tootmist järk-järgult, sest meie masinad on moodulitest koosnevad. Nii et me ei loo ainult ühte väga suurt tootmisliini," rääkis Karl Pärtel FoundME podcastis PitchME.

"Me oleme heas olukorras, kus investorid tegelikult tulevad meie juurde hetkel. Ma tean, et praegu võib turul olla natuke raskem aga niikaua kui te täidate oma eesmärgid ja vahe-eesmärgid, siis ma leian, et kapital on turul ikka olemas," rääkis Pärtel.

Kuula saadet:

Loe veel:

Teised värsked saated:

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111