Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 20. september 2023
Jaga:

Me oleme rikkad, näitab süvatehnoloogia buum

Ettevõtja ja ingelinvestor Ivo Remmelg
Foto: Raul Mee
Üha aktiivsem fookus süvatehnoloogia idufirmade arendamisele on ühelt poolt sündinud poliitilisest survest ja avalikust rahast, ning teiselt poolt investorite kasvavast huvist sektori vastu, ütlesid külalised Ükssarvikute Kasvulava saates.

"See, et me Eestis näeme nüüd järjest rohkem ja rohkem süvatehnoloogia startupe näitab tegelikult, et me oleme saanud või saamas rikkaks. Sellega saavad tegeleda ikkagi rikkad rahvad, sest need tehnoloogiad vajavad päris palju raha, et neid arendada. Ja siin kindlasti on abiks ka Euroopa Liidu poolt tulenevad erinevad toetusskeemid," rääkis investor Ivo Remmelg.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111