Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 22. september 2023
Jaga:

GScan alustas Inglismaal esimese silla mõõtmisega, sihikul USA

Füüsik Andi Hektor, GScani kaasasutaja
Foto: Liis Treimann
GScan alustas sellel nädalal esimese sillakonstruktsiooni mõõtmist Londoni lähistel Lutonis, kuid pikemas perspektiivis loodetakse Suurbritanniat kasutada sammuna USA turu suunas, mis on kümmekond korda suurem turg, tõdes GScani kaasasutaja Andi Hektor saates Ükssarvikute Kasvulava.

“See, et me jõudsime UK-ni oli tegelikult maja sees ka ikkagi pikk protsess, kus panime maatriksi nii-öelda seina peale siis mõtlesime läbi. Nad on geograafiliselt piisavalt lähedal. Piisavalt suur turg, ta inglisekeelne, me saame ise aru, suudame ka üsna kiiresti palgata nii-öelda järgmise inimesed. Me oleme palganud seal inimesi, seega me saime aru, et see on nagu meile selline turg, kus me suudame läbi hammustada,” ütles Hektor.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111