Jaga:
Autor: Kristel Kont • 29. september 2023
Jaga:

Eneseareng kui edu võti: Aleksander Tõnnisson jagab kogemusi ja näpunäiteid

sTARTUp Day žürii 2022: Martin Goroško, Aleksander Tõnnisson, Eve Peeterson, Stanislav Ivanov
Foto: Mana Kaasik
Kuidas parandada ettevõtte tulemusi enesearengu kaudu, rääkis sTARTUp Day podcastis ettevõtja ja investor Aleksander Tõnnisson. Contriber Venturesi juhtiva partnerina investeerib Tõnnisson idudesse, mille asutajad on valmis ette võtma enesearengu teekonna, sest probleemid inimese sees kanduvad lõpuks edasi ettevõtte juhtimisse ja majandustulemustesse.

Ettevõtjat ja investorit Aleksander Tõnnissoni on see, kuidas asjad töötavad, huvitanud juba varasest east. Kui lapsepõlves ajendas see teda lahti võtma vanaema transistorraadiot ja kümmekond aastat tagasi asutama Euroopa esimese riistvarakiirendi Buildit, siis täna köidab teda eelkõige inimese sees toimuv.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111