Jaga:
Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 10. november 2023
Jaga:

Digipöörde õppetunnid: mis on läinud valesti ja mille üle võib uhke olla

Fotol vasakult: Mare Timian, Grete Michelson, Imre Pralla ja Külli Reino
Foto: Andres Laanem
Saates „Digitark äri” on luubi all digipööre finantsprotsessides, sh raamatupidamises. Arutame, kuidas edeneb digilahenduste kasutuselevõtt raamatupidamises ning jagame kogemusi ja värvikaid näiteid otse elust.

Saates on külas finantsprotsesside digiteerimise vabakutseline entusiast Grete Michelson ja raamatupidamisbüroo Askendo OÜ juht Imre Pralla. Saates räägime raamatupidamise automatiseerimisest ja digitaliseerimisest ning uurime sedagi, mis mõtteid tekitab neis valitsuse kavatsus muuta e-arved ettevõtetele kohustuslikuks.

Saatekülalised tõdevad, et raamatupidamise jaoks on olemas väga palju kasulikke digilahendusi, aga paljud neid siiski ei kasuta. Miks see nii on? Kas põhjus on rahapuuduses, teadmiste ja oskuste vähesuses või takistab arengut hirm ja harjumus teha asju väljakujunenud viisil? Saatekülalised toovad välja enam levinud põhjused. Juttu tuleb ka digiteerimise õppetundidest: mis on läinud valesti ja mille õnnestumise üle ollakse uhked.

Saadet juhivad raamatupidaja.ee ärijuht Mare Timian ja palgauudised.ee toimetaja Külli Reino.

Saate „Digitark äri” toetaja AccoSuite kutsub sind tasuta konsultatsioonile. Saad praktilised näpunäited, kuidas vähendada majandustarkvara abil kulusid kuni 30%, säästa aega ning suunata need ressursid oma ettevõtte innovatsiooni ja kasvamisse. Meie ärilahendused on sulle taskukohased − olgu sul siis start-up, e-pood või 300 töötajaga rahvusvaheline ettevõte. Tule tasuta konsultatsioonile ja avasta kasvu allikad!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111