Jaga:
Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 4. jaanuar 2024
Jaga:

6 kriitilist riski, millest hoiduda majandustarkvara valikul

Fotol vasakult: Fujitsu majandustarkvara tiimi projektijuht Iveri Marukašvili, Thermory IT-juht Julia Ležeiko ja saatejuht Mare Timian.
Foto: Kai Koks
Saates „Digitark äri” on fookuses küsimused, kuidas ettevõttele majandustarkvara tellida või seda uue vastu välja vahetada. Räägime saatekülalistega ka verivärskest ERP tellimise juhendist, mis annab tarkvara tellijale tervikülevaate protsessist ja sammsammulised abistavad juhised.

ERP tellimise juhendi koostas Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit mõned kuud tagasi. IT-valdkonna asjatundjad selgitavad selle juhendi näitel tarkvara tellimise protsessi ning toovad elulisi näiteid oma praktikast. Samuti jagavad nad oma kogemusi ja annavad soovitusi, kuidas seda juhendit kasutada ning millega tasub kindlasti arvestada, et ennetada majandustarkvara juurutamise projektidega seotud riske.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111