Jaga:
Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 29. veebruar 2024
Jaga:

Innovatsioon ja majanduslangus: just nüüd on parim aeg äri restardiks

Stuudios on esiplaanil ettevõtjad Priit Kongo ja Ulvi Tallo ning saatejuht Mare Timian
Foto: Kai Koks
Saates „Digitark äri” tuleb juttu ettevõtlusest ja innovatsioonist. Kuid miks me räägime innovatsioonist ajal, kui majandus on juba pikemat aega languses, ettevõtted lähevad pankrotti ja paljud koondavad töötajaid? Kuula saadet.

Tarkvaraarendusfirma Net Group tegevjuhi Priit Kongo sõnul tuleb just praeguses majandusolukorras rääkida innovatsioonist, sest see on võimalus lükata mugavustsoonis olevad ettevõtjad tegema kriitiliselt olulisi otsuseid.

Innovaatiline äri loob võimalusi olla oma konkurentidest eespool ja viia ellu midagi, mida seni pole tehtud ning olla teistele teenäitaja. Tulevikku vaadates on meil nii või teisiti vaja olla uuenduslikud, kui tahame konkurentsis püsida.

Finantsteenuste ettevõtte Grow tegevjuht Ulvi Tallo tõdeb saates, et meisse on justkui sisse kodeeritud ellujäämise instinkt ning rasketes olukordades on suurem vajadus õppida, edasi liikuda, võtta kasutusele uued tööviisid. Just see ongi see, mis meid edasi viib. Innovaatilisemad ettevõtted jäävad ka rasketes oludes püsima.

Saatekülalised räägivad oma kogemustest muudatuste juhtimisel ettevõttes ning toovad ilmekaid näiteid. Saadet juhib Äripäeva teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht Mare Timian.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111