Jaga:
Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 28. mai 2024
Jaga:

Vaatasin mobiiliäppi nagu vasikas laudaust − midagi aru ei saanud

Fotol vasakult: Romet Rahuoja, Mare Timian ja Jonas Kiiver
Saate „Digitark äri” fookuses on mobiiliäpid, nende ärilised võimalused ja piirangud. Saatekülalised selgitavad, millised teemad peab ettevõtja enne läbi mõtlema, kui mobiiliäppi looma hakatakse. Juttu tuleb ka sellest, kuidas mobiiliäpp aitab ettevõttel äri kasvatada ning millal see pole mõistlik valik.

Saatekülalised − Mooncascade’i tegevjuht Romet Rahuoja ning XYB tehnoloogiajuht Jonas Kiiver − räägivad veel sellest, milliseid olulisi vigu tehakse mobiiliäppidega. Loomulikult võtame jutuks ka üliolulise teema nagu andmete turvalisus, millega mobiiliäpi omanik ja kasutaja peab kindlasti arvestama. Lisaks tuleb juttu äppide hooldamisest.

Saatejuht on Mare Timian, Äripäeva teemaveebide raamatupidaja.ee ja palgauudised.ee ärijuht.

Saadet toetab tarkvaraarendusfirma Mooncascade.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111