Jaga:
Autorid: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja, Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 21. juuni 2024
Jaga:

AI on peagi tegemas raamatupidaja kutseeksamit

Fotol vasakult: Kai Koks, Margus Tammeraja, Krista Teearu ja Külli Reino
Foto: Andres Laanem
Saates „Digitark äri” räägime pöördelistest muutustest, mida toob tehisintellekt raamatupidamise ärisse ja finantsspetsialistide töösse. AI abil saab protsesse automatiseerida, andmeid analüüsida ja riske juhtida, aga kas tal on tarkust teha ka raamatupidaja kutseeksamit?

Saatekülalised selgitavad värvikate näidetega tehisintellekti praktilist kasutamist oma töös ning jagavad kõige värskemaid kogemusi. Räägime sellestki, milliseid riske tehisaru abiga saab raamatupidamises juhtida, millised takistused ja ohud AI kasutamisega võivad kaasneda ning teeme kindlaks, kas varitseb oht, et AI võtab üle raamatupidaja töö või on see siiski ulmeromaanide aines.

Saates on külas raamatupidamisbüroo Robby & Bobby partner Krista Teearu ning Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja. Vestlust juhivad Äripäeva teemaveebi raamatupidaja.ee toimetaja Kai Koks ja palgauudised.ee toimetaja Külli Reino.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111