Jaga:
Autor: Äripäev • 27. september 2021
Jaga:
Sisuturundus

Kuidas panna digilahendused oma äri kasuks tööle?

Net Groupi juhatuse liige Anders Abel
Foto: Foto: erakogu
Digitaliseerimine ei pruugi alati tähendada üleminekut paberilt ja pliiatsilt arvutile. Igas ettevõttes on olemas digitaalsed lahendused, kuid neid tuleb osata kasutada efektiivselt ärieesmärkide saavutamiseks, räägiti värskes "Sisuturundussaates".
Kuidas planeerida asjad nii, et kõik digitaalsed tööriistad käiksid ajaga kaasas? Miks andis COVID-19 pandeemia jäädava tõuke digitaliseerimiseks? Kas ja millistel ettevõtetel esinevad takistused oma äri ümberkorraldamisel? Kuidas saab Net Group digitaliseerimisele kaasa aidata? Nendele ja paljudele teistele küsimustele vastas saates Net Groupi juhatuse liige Anders Abel.
Vestlust juhtis Mark Kitajev.

Kuula saadet siit:

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111