Jaga:
Autor: Hando Sinisalu • 23. jaanuar 2023
Jaga:
Sisuturundus

Miks maksta auto eest, mis 90% ajast lihtsalt seisab?

Autode renditeenust pakkuv ELMO tuli möödunud aastal välja uue mobiilirakendusega, et kaugjuhitavaid autosid laiemalt kasutusele võtta.
Foto: Erakogu
Mis takistab inimestel isikliku auto omamise asemel autojagamisteenust kasutamast ja millistel põhjustel autost loobutakse, räägitakse värskes Äripäeva raadio sisuturundussaates, mis keskendub autojagamisele.

Tavaliselt kasutavad inimesed autot vaid paar tundi päevas – see tähendab, et üle 20 tunni ööpäevast auto lihtsalt seisab, kuigi liisingut ja kindlustust makstakse kogu aja eest. Just rahatark eluviis sunnib tihtipeale autoomanikke muudatusi tegema.

ELMO on turul olnud juba 10 aastat ja selle aja jooksul teinud läbi märkimisväärse arengu. Täna on ELMOst võimalik endale sobivat marki ja värvi elektriauto lausa treppi tellida. Kõigest sellest pikemalt räägivad ELMO juht Enn Laansoo Jr ja turundusjuht Raili Somelar. Saatejuht on Hando Sinisalu.

ELMO rakendusest saab teenust soodsama hinnaga proovida, sisestades promokoodi “Äripäev20”.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111