Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 27. mai 2020
Jaga:

Google’i asepresident hakkas Eesti meditatsiooniäpi brändisaadikuks

Foto: Pressimaterjal
Viimastel kuudel USA edetabelites oma kategooria kolmandaks tõusnud Eesti meditatsiooniäpp Synctuition on saanud brändisaadikuks 35 aastat meditatsiooni praktiseerinud Google’i asepresidendi Fred Kofmani.

Lisaks pikale isiklikule meditatsioonipraktikale on Kofman ka meditatsiooni- ja juhtimiskoolitaja. Kofmani sõnul on Synctuitioni rakendus muljetavaldav, sest ka oma pika kogemuse vältel pole ta suutnud oma meelteseisundit arendada sellise järjepidevusega. „Synctuitionist on saanud osa mu igapäevarutiinist, mida soovitan kõigile oma sõpradele ja õpilastele,“ ütles Kofman videos lisades, et on Eesti ettevõttest ja selle asutajatest nõnda vaimustuses, et otsustas brändi toetada, hakates selle suursaadikuks.

Seotud lood
Synctuition konkureerib USA edetabelites miljardihiidudega

Synctuitioni kaasasutaja Allan Eesmaa sõnul on Kofmani toetus suur tunnustus. „Kofman on tõeline oma ala tipp nii tehnoloogia kui meditatsiooni vallas ning fakt, et ta on nõus meid esindama ja soovitama, on äärmiselt meelitav. Siiski ei jää me loorberitele puhkama ning torus on mitmeid globaalse haardega projekte,“ lubas Eesmaa.

Synctuition on Eestis loodud ja arendatud stressileevendus- ja meditatsiooniäpp, mis aitab inimestel 20-minutiliste 3D-heliteostega pingeid maandada. Rakendust on arendatud üle kümne aasta eesmärgiga parandada tehnoloogia abil inimeste vaimset tervist. Audioklippides segunevad muusika ning looduslikud helid, mis on salvestatud enam kui tuhandes looduskaunis kohas üle maailma.

Rakendus on eriti kiiresti kogunud austajaid just viimastel kuudel, sest võimaldab inimestel leevendada kriisist, isolatsioonist ja sotsiaalsest distantseerumisest tulenevaid pingeid. Aprillis tegi Synctuition eriolukorra tõttu oma rakenduse tasuta kättesaadavaks ka Eesti inimestele.

Eelmisel aastal valis Google Synctuitioni 10ne kiiremini kasvava Euroopa idufirma hulka.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111