Jaga:
Autor: Kristel Härma • 5. juuni 2020
Jaga:

Üleilmne kriis pani mõtlema investeeringute mõju peale

Investeerimisfirma Limitless kaasasutaja ja juht Marge Maidla
Foto: Andras Kralla
Koroonapandeemia pani inimesed mõistma, miks on vaja teha keskkonnale ja ühiskonnale positiivse mõjuga valikuid ning seda ka investeerimises, räägib Äripäeva raadiosaates „Globaalne pilk“ investeerimisfirma Limitless kaasasutaja ja juht Marge Maidla.

Sellest, kuidas mõõta, kas sinu investeering ka päriselt maailma paremaks muudab või meelitatakse sind ligi tühja turundusjutuga, kuuleb juba saatest lähemalt. Lisaks saab teada, mida arvab mõjuinvesteeringutest investor Raivo Hein ning kas ka tema investeerib suuri probleeme lahendavatesse ettevõtetesse.

Saadet juhib Kristel Härma.

Kuula saadet siit:

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111