Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 12. juuni 2020
Jaga:

Wolt tahab lähiaastail börsile minna

Liis Ristal.
Foto: Liis Treimann
Toidukullerettevõtte Wolt Baltikumi haru juht Liis Ristal ütles ERRile, et lähemate aastate jooksul võiks ettevõte börsile minna.

Ristal vastas ajakirjaniku küsimusele, millal Wolt börsile läheb, et ta hea meelega jagaks seda, aga ei saa. Kas börsileminek võiks juhtuda lähema kolme aasta perspektiivis? "No loodame, jah. Meil on see nali siin omavahel, et enne 40. eluaastat peaks börsile minema," vastas Ristal.

Seotud lood
Ehitust digitaliseeriv idufirma Remato kaasas investeeringu

"Me oleme start-up, nii et kõik start-up'id on ju natukene opakalt ambitsioonikad," lisas ta. Loe ERRi intervjuud Ristaliga siit.

Ristal on ka varem börsilemineku võimalusest rääkinud. Läinud aasta suvel ütles Ristal Äripäevale, et IPO võiks teha järgneva viie aasta jooksul. Ka lisas ta toona, et tulevikus plaanitakse liikuda selles suunas, et Woltist saaks sotsiaalmeediaplatvorm.

"See kõlab natuke ülbelt, aga lõppeesmärk on muutuda toidu-Spotifyks. Me tahaksime integreerida võimaluse äpis, et sa saad jälgida, mida su sõbrad söövad, kus su sõbrad söövad. Võib-olla ka edevamaid kuulsusi. Me tahaksime muutuda pigem sotsiaalmeediarakenduseks, millel on tugev toidu seos," rääkis ta mullu suvel. Mida Ristal toona Äripäevale veel rääkis, loe siit.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111