Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 18. juuni 2020
Jaga:

Allan Martinson: järgmise viie aasta jooksul näeme palju Fortumole sarnaseid exit´eid

Allan Martinsoni sõnul tuli Fortumo müük firma vanust ja edukat tegutsemist arvestades isegi hilja.
Foto: Andras Kralla
Fortumo müük iduettevõtjat Allan Martinsoni ei üllata, iga riskikapitali poolt loodud ettevõte peaks ühel hetkel müüdud saama, sõnas ta. Ettevõtte vanust arvestades oli tema hinnangul tegu pigem isegi hilise müügiga.

„Tegemist on ühe vanima ajalooga start-up´iga, kes on 10 pluss aastat turul tegutsenud. Kui fondid investeerivad, siis nad investeerivad tavaliselt 5-7aastase horisondiga, vahel kuni 10aastase horisondiga. Seega tegelikult oli tegu juba vanemas kategoorias investeeringuga pikkuse mõttes,“ selgitas Martinson. Fortumo asutati 2007. aastal Mobi Solutions tütarettevõttena. Ettevõtte kaasasutajateks olid Rain Rannu, Veljo Otsason ja Martin Koppel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111