Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 25. juuni 2020
Jaga:

Idufirma juhi õppetund kriisist: mitte olla kogu aeg paadunud optimist

Ehitust digitaliseeriva Remato juht Madis Lehtmets selgitas, et kriisil on ettevõtte tegevusele ka hea mõju – firma tüürib kasumisse ning müügikulud on digilahendustega kaks korda odavamad.
Foto: Madis Lehtmetsa erakogu
Võtta suuri riske ratsionaalsemalt ja rohkem ette mõelda, nimetas keerulise aja õppetunnid kriisis investoritelt ligi 200 000 eurot kaasanud ehitust digitaliseeriva Remato juht Madis Lehtmets. „Mitte olla kogu aeg paadunud optimist, nagu väga paljud iduettevõtjad paraku on.“

Tema ettevõte viib keerulisest ajast kaasa aga ka palju head. Kuidas ettevõte müügikulud kaks korda odavamaks muutis, miks kriis idud vähem uljaid plaane tegema paneb ning kuidas muutlikul ajal häid plaane teha, sellest rääkis Madis Lehtmets Äripäeva Raadiole antud intervjuus.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111