Jaga:
Autor: Anu Lill • 26. juuni 2020
Jaga:

Kuidas oma tuhanded eurod miljoniteks muuta?

Riskikapitalist Rain Rannu koos teiste asutajatega teenis mobiilimakselahendusi pakkuva idufirma Fortumo osaluse hiljutise müügiga ameeriklastele 45 miljonit dollarit. Et teha õnnestunud investeeringuid, tuleb teada, kuidas leida üles suurt kasvupotentsiaali omav start-up.
Foto: Andras Kralla/Äripäev
Iduettevõttesse investeerimisel tuleb enne äriideesse süvenemist vaadata hoopis seda, kas tulevase ükssarviku juhil on üldse selliseid omadusi, et ettevõtmisest midagi välja tuleks, selgub Äripäeva Raadio saatest "Investor Toomase tund".

Iduettevõtetesse investeerimisega miljoneid teeninud investorite sõnul on Eesti start-up´idel õnnestumise protsent suurem, kui Silicon Valley omadel. Kui investeeringuid on portfellis palju ja vähemalt üks neist kasvab saja, tuhande või isegi kümnetuhande kordseks, oled omadega igal juhul kõvasti plussis, kui mitte miljonär.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111