Jaga:
Autor: foundME • 16. juuli 2020
Jaga:

Noored õpivad suvel idufirmat tegema

16-22aastased noored saavad teada, kuidas kirjutada koodi, alustada äri ja hoida vaimset tervist.
Foto: Liis Treimann
Suvekoolis "Future Founders“ õpivad tulevased idufirmade loojad, kuidas kirjutada koodi, alustada ettevõtet ja lahendada idufirmade tegelikke probleeme.

Estonian Business Schooli ja ärikiirendi Startup Wise Guys rahvusvahelises suvekoolis läbivad 11päevase programmi 16-22aastased noored, keda huvitavad idufirma alustamise põhitõed. Future Founders toimub 11.-21. augustil Tallinnas ning toob kokku rahvusvahelised eksperdid ja mentorid.

Suvekoolis käsitletakse teemasid, nagu kuidas õppida ühe päevaga koodi kirjutama, rahandus ja ettevõtte rajamine, müük, avalik esinemine, produktiivsus ning vaimne tervis.

Osalejad saavad kuulda ja õppida mentorite kogemustest ärimaailmas. Õppemeetodid ja -tunnid on välja töötatud Startup Wise Guysi ärikiirendusprogrammi põhjal, millega aidatakse paljulubavatel idufirmadel laieneda ja kohaldada tooteid globaalse turu jaoks. Suvekooli põhieesmärk on anda õpilastele teadmisi, mis aitavad mõista äriprobleeme, strateegiaid ja juhtide otsuseid. Ja seda kõike inspireerivas ja sõbralikus vormis.

Programmi teisel nädalal keskendutakse idufirmade tegelike probleemide lahendamisele, kasutades Google'i Design Sprinti metoodikat ja kogenud mentorite abi. Peale töötubade ja rühmatööde käivad Future Foundersi osalejad ka Eesti idufirmade kontorites ja kohtuvad ettevõtete asutajatega, kes jagavad oma kogemusi. Programmi juhivad rahvusvahelised eksperdid, nagu müügikoolitaja Dan Le Man, produktiivsuse koolitaja Stoyan Yankov, programmeerimisguru ja Poola digiteerimisnõukogu liige Matt Kozlowski ning innovatsiooni- ja "Blue Ocean“ strateegia ekspert Farid Singh.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111