Jaga:
Autor: Kristel Härma • 24. juuli 2020
Jaga:

Singapuri investor Sonny Aswani valis Eestist välja järgmised iduinvesteeringud

Sonny Aswani eelistab Singapuri idufirmade asemel panna oma raha Eesti start-up'idesse.
Foto: Andras Kralla
Sonny Aswani on investeerinud umbkaudu 25 Eesti idufirmasse. 2-3 start-up’i lisanduvad tema portfelli selle aasta jooksul.

Ehkki Aswani nendib, et suurinvesteeringuid lähiajal Aasiast Eestisse pigem ei tule, on idusektoris tema hinnangul asjad vastupidised. "Idufirmade maailma põhialused on erinevad ja ma arvan, et mõnel idufirmal läheb praegu isegi paremini,“ ütles ta. "See on aeg, kus tehakse kõike internetis, nii et ma näen, et koroonaaeg võib mõjuda idufirmadele soodsalt selle osas, mida nad suudavad saavutada ja kui kaugele jõuda.“ Eriti palju võimalusi näeb ta praegu haridustehnoloogia valdkonnas. Aswani on tegutsenud Eestis 25 aastat ning juhib siin Singapuri peakontoriga kontserni Tolaram Groupi tegevust.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111