Autor: Äripäev • 25. august 2020
Ainult tellijatele

Digitaliseerimine on tegelikult võitlus harjumuste vastu

Viljandis alguse saanud idufirma Eziil juht Maido Janke.
Autor: Raul Mee

Kui võtta ettevõtte digitaliseerides ette liiga suur amps, kus kõik on kõige olulisem, siis praktikas pole mitte midagi oluline, leiab iduettevõtte Eziil Production Intelligence juht ja omanik Maido Janke.

"Lavajuttude" saates kõlab ettekanne märtsis toimunud konverentsilt Tark Tööstus. Täpsemalt räägib idufirma Eziil Production Intelligence juht ja omanik Maido Janke sellest, kuidas teha endale jõukohane digitaliseerimise plaan. Nimelt hoiatab Janke, et kui võtta ette liiga suur eesmärk, kus kõik on kõige olulisem, siis praktikas pole mitte midagi oluline.

Meie partnerite lood:
kõik Hedman Partnersi lood
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
54c08b9-07.05.21-08:40