Jaga:
Autor: Äripäev • 25. august 2020
Jaga:

Digitaliseerimine on tegelikult võitlus harjumuste vastu

Viljandis alguse saanud idufirma Eziil juht Maido Janke.
Foto: Raul Mee
Kui võtta ettevõtte digitaliseerides ette liiga suur amps, kus kõik on kõige olulisem, siis praktikas pole mitte midagi oluline, leiab iduettevõtte Eziil Production Intelligence juht ja omanik Maido Janke.

"Lavajuttude" saates kõlab ettekanne märtsis toimunud konverentsilt Tark Tööstus. Täpsemalt räägib idufirma Eziil Production Intelligence juht ja omanik Maido Janke sellest, kuidas teha endale jõukohane digitaliseerimise plaan. Nimelt hoiatab Janke, et kui võtta ette liiga suur eesmärk, kus kõik on kõige olulisem, siis praktikas pole mitte midagi oluline.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111