Jaga:
Autorid: Neeme Korv, Rivo Sarapik • 26. august 2020
Jaga:

Suurriigi sõjavägi ja telekomihiid hakkavad kasutama Eesti idufirma loodut

Hiljuti raha kaasanud idufirma Wolf3D loob ärivõimalusi virtuaalreaalsuses. Nende loodut hakkavad kasutama maailma telekomihiid ja suurriigi sõjavägi.
Foto: Wavebreakmedia ltd
Virtuaalidentiteeti arendav Eesti idufirma Wolf3D kaasas hiljuti investoritelt 1,2 miljonit eurot. Küsisime ettevõtte juhilt ja ühelt asutajalt Timmu Tõkelt Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kui suures mängus ollakse ja millised on idufirma tulevikuplaanid.

Investeerimisvooru sulges idufirma aprillis, koroonakriisi tippajal. Ettevõtte ärile on maailmas toimuv ainult kasuks tulnud. Tõke sõnul on suhtlus veelgi enam internetti üle kolinud kui varem, mis aitab äril kasvada. Toimuvad virtuaalsed kohtumised, konverentsid, kontserdid jm.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111